مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
ته‌چین؛

طرز تهیه پیتزای گیاهی روی گریل

کد خبر: ۷۵۶۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹ 17 December 2017
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 136
کد خبر: ۷۵۶۰۸۹
|
۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹ 17 December 2017
|
6876 بازدید

مواد لازم:
خمیر:
یک پیمانه آب گرم
یک بسته 7 گرمی خمیرمایه فعال خشک
یک نوک انگشت شکر
دو قاشق چای‌خوری نمک بدون ید
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سه و یک سوم پیمانه آرد
دو حبه سیر ریز خورد شده
یک قاشق غذاخوری ریحان خورد شده تازه

تاپینگ:
نیم پیمانه روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سیر ریز خورد شده
یک چهارم پیمانه سس گوجه‌فرنگی
یک پیمانه گوجه‌فرنگی خورد شده
یک چهارم پیمانه زیتون سیاه خورد شده
یک چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ای قرمز رست شده
دو پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
چهار قاشق غذاخوری ریحان خورد شده تازه

بازدید 6876

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تهیه پیتزا روش‌های متفاوتی دارد. در این ویدیو با چگونگی تهیه پیتزای گیاهی روی باربیکیو آشنا شوید.تاپینگ این پیتزا میتواند به دلخواه شما تغییر کند.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.