ته‌چین؛

طرز تهیه نودل خانگی

کد خبر: ۷۵۷۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۴ 20 December 2017
تعداد بازدید : 11251

مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق چای خوری
شیر دو قاشق غذاخوری
آرد یک پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری (اختیاری)

بازدید 46305
۲
نودل یا رشته فرنگی یک غذای اصلی است که از برش خمیر به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. نودل به طور معمول با سس و یا به همراه سوپ سرو می‌شود. در این ویدیو به طرز تهیه نودل خانگی پرداخته شده است.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
خیلی عالی بود
عالی بود