بانک صادرات از جمله بانک های است که نماد آن در بورس از سال گذشته بسته می باشد و شرایط خوبی را نیز سپری نمی کند. این بانک به تازگی مدیرعامل خود را نیز عوض نمود تا شاید حجت الله صیدی بتواند به وضعیت نابسامان این بانک رسیدگی کند. صورت های مالی منتهی به 30 آذر سال جاری بانک صادرات نشان می دهد که زیان انباشته این بانک به 6400 میلیارد تومان رسیده است.
به گزارش تابناک اقتصادی، این روزها حال و روز بانک ها گویا خوب نیست و به همین منظور مسعود کرباسیان جهت به سامان کردن اوضاع این بانک ها، دست به تغییر مدیرعاملان برخی بانک ها زده است. بانک صادرات از جمله بانک هایی است که به تازگی مدیرعامل آن جهت بهبود اوضاع تغییر نمود. حجت الله صیدی در تاریخ 12 بهمن ماه سال جاری به عنوان مدیرعامل بانک صادرات معرفی شد. تا قبل از این تاریخ، مسعود کرباسیان طی حکمی صیدی را به عنوان نماینده سهام دولت در هیئت مدیره این بانک معرفی نموده بود و با این معرفی گمانه زنی هایی نیز جهت مدیرعاملی صیدی در بانک صادرات مطرح شد. شاید همین گمانه زنی ها باعث شد تا سیاوش زراعتی که از اوایل تابستان سال گذشته سکان هدایت بانک صادرات را برعهده گرفته بود، خود استعفا دهد و از سمت مدیرعاملی این بانک کنار رود.
حرف و حدیث ها پیرامون بانک صادرات در دوران سکانداری سیاوش زراعتی زیاد بود. در مطلبی که تحت عنوان "آیا بانک صادرات در مساله میزان تخلف کرده است؟" و در تاریخ 28 اسفند 1395 در سایت تابناک اقتصادی تهیه و منتشر شد به این حرف و حدیث ها پرداخته شد. تقریباً در همان اوایل مدیرعاملی سیاوش زراعتی بود که نماد بانک صادرات در بورس بسته شد و تا به امروز بارها مسئولین آن وعده باز شدن این نماد را داده اند اما هرگز این امر اتفاق نیفتاده است. ارزش بازاری بانک صادرات در زمان توقف نمادش در بورس تقریباً 58 میلیارد و 89 میلیون تومان بوده است این عدد نشان دهنده این است که حدود 58 میلیارد و 89 میلیون تومان از سرمایه سهامداران این بانک در بورس مسدود شده است.
از موارد فوق اگر بگذریم، صورت های مالی منتهی به 30 آذر 1396 بانک صادرات که به تازگی در سامانه کدال منتشر شده است، نشان می دهد که زیان انباشته این بانک به 6400 میلیارد تومان رسیده است و این در حالی که این زیان انباشته در 30 اسفند ماه 1395، 3370 میلیارد تومان و در 30 اسفند ماه 1394، 2039 میلیارد تومان بوده است.
اعداد نشان می دهند که حال و روز بانک صادرات به هیچ عنوان خوب نیست و باید منتظر ماند و دید حجت الله صیدی 50 ساله با مدرک دکترای حسابداری و سابقه عضویت در هیئت مدیره بانک صادرات چه عملکردی را جهت برون رفت از این اوضاع از خود نشان خواهد داد. صیدی در مورخه 15 بهمن ماه 1396 در خصوص برنامه های کوتاه مدت جهت بازگشایی نماد گفت: ظرف یکی دو ماه آینده تلاش می کنیم تا با قرار دادن صورت های مالی ٣ ماهه، شش ماهه، ٩ ماهه حسابرسی شده و نهایی کردن گزارش تلفیقی تا قبل از پایان سال جاری، بر روی سامانه کدال، ضمن توقف روند زیاندهی، نماد سهام بانک را باز کنیم. وی در خصوص برنامه های میان مدت نیز افزود: در ادامه این شرایط باید سعی کنیم تا بانک از زیاندهی خارج شده و به سودآوری برسد. صیدی به سهامداران وعده داد که سال 97 سال کاهش زیان خواهد بود و سال 98 سال سودآوری بانک است.