سرقت از مشتریان بانک‌ها

کد خبر: ۷۸۱۲۲۱
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۴ 10 March 2018
|
2826 بازدید

فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی از دستگیری عامل سرقت از مشتریان بانک‌های مشهد خبر داد.

به گزارش شرق، قادر کریمی اظهار کرد: در پی شکایت‌های مشابه مبنی بر سرقت از شهروندان پای عابربانک‌ها به مأموران کلانتری شفا دستور داده شد پیگیری این پرونده را آغاز کنند.

وی تصریح کرد: بررسی‌های مأموران نشان داد که این سارق طعمه‌های خود را افراد سالخورده و بازنشسته قرار داده و با عنوان کمک به این افراد پای عابربانک حساب‌های آنها را خالی می‌کرده است.

کریمی با اشاره به شناسایی چهره متهم بیان کرد: پس از چهره‌زنی متهم، این فرد صبح ديروز در اقدامی ضربتی از سوی تیم دایره تجسس کلانتری شفا با توجه به سرنخ‌های موجود در اقدامی هماهنگ با عوامل حراست بانک رفاه کارگران دستگیر شد.

فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی افزود: این متهم در اعترافاتش اعلام کرد که چندی‌قبل از تهران به مشهد آمده و با سکونت در یک هتل، تاکنون از ١٧ زن و مرد سالخورده کلاهبرداری کرده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟