دستگیری جیب بر ایستگاه مترو امام خمینی(ره)

کد خبر: ۸۰۷۸۰۳
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳ 13 June 2018
|
1908 بازدید

سرهنگ راقی از دستگیری جیب بر حرفه‌ای ایستگاه مترو امام خمینی(ره) خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، سرهنگ علی راقی فرمانده یگان انتظامی مترو شهر تهران اظهار کرد: با شکایت‌های شهروندان و مسافران مترو در خصوص سرقت و جیب بری از سوی سارق یا سارقان، ماموران این یگان وارد عمل شدند.

وی افزود: طی بررسی‌های انجام شده مشخص شد که بیشتر سرقت‌های در ایستگاه مترو امام خمینی (ره) که بنابر موقعیت جغرافیایی اش دارای مسافران بسیاری است، صورت گرفته است که در نتیجه تحقیقات و بررسی در این ایستگاه بیش از گذشته برقرار شد.

فرمانده یگان انتظامی مترو شهر تهران گفت: این اقدامات ادامه داشت تا این که روز دوشنبه ماموران مستقر در سکوی ایستگاه مذکور متوجه پرسه زنی فردی مشکوک شده و او را تحت نظر قرار دادند و درست زمانی که وی قصد داشت با استفاده از ازدحام جمعیت اقدام به سرقت کند، او را دستگیر کردند.

سرهنگ راقی تصریح کرد: متهم که از دستگیری اش شوکه شده بود، سعی کرد با داد و فریاد و جو سازی خود را رها کند، اما موفق نشده و به اتاق پلیس مترو واقع در ایستگاه منتقل شد که در بازجویی از وی یک دستگاه گوشی تلفن همراه مسروقه کشف و متعاقبا به کلانتری ۱۱۳ بازار تهران منتقل شد.

وی افزود: متهم در بازجویی‌های انجام شده به ۱۰۰ فقره سرقت اعتراف کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟