ته چین؛

طرز تهیه سالسای انبه

کد خبر: ۸۵۲۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵ 18 November 2018
تعداد بازدید : 339

مواد لازم:

یک عدد انبه
یک چهارم پیمانه فلفل قرمز ریز خرد شده
یک پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
و یک فلفل تند تازه‌ هالوپینوی ریز خرد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی
و یک قاشق غذاخوری آب لیمو

 

بازدید 5707
سس سالسا یک سس مکزیکی است که انواع مختلفی دارد و معمولا تند است و پایه سس آن گوجه است. در این ویدیو طرز تهیه یک سس سالسای متفاوت از انبه را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری