ته چین؛

طرز تهیه تافی لانه زنبوری

کد خبر: ۸۷۶۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ 06 February 2019
تعداد بازدید : 1025

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری شربت ذرت
یک قاشق غذاخوری عسل
نصف پیمانه شکر
2 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق چای‌خوری جوش شیرین

بازدید 7127
تافی یک نوع شیرینی یا آب‌نبات است که با شکر کاراملیزاسیون شده درست می‌شود و انواع و اقسام بسیار متفاوتی دارد. در این‌ ویدیو طرز تهیه تافی ترد لانه زنبوری را مشاهده خواهید کرد که با شکر، شربت ذرت، عسل و جوش شیرین درست می‎شود. علت وجود حباب‌ها زیاد درون تافی که شبیه به خانه‌ها زنبور عسل است، فعالیت جوش شیرین در آن است. این تافی بسیار نرم و در عین حال ترد ، شیرین و خوشمزه است. طرز تهیه این تافی را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری