ته چین؛

طرز تهیه روغن مخصوص مرینیت کباب و استیک

کد خبر: ۹۶۱۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 February 2020
تعداد بازدید : 3321
کد خبر: ۹۶۱۸۹۶
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 29 February 2020
|
12587 بازدید
|
۱
بازدید 12587
۱
مرینیت کردن یا همان طعم دار کردن یکی از بخش‌هایی از تهیه انواع گوشت پیش از پخت است که باعث می‌شود گوشت طعم متفاوتی بگیرد و برای انواع غذاهای گریل شده اعم از استیک یا کباب کاربرد دارد. طرز تهیه یک روغن خاص برای مرینیت را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
ادم با دیدن تتو دست این اشپز از اموزس اشپزی متنفر میشود
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟