بسته اخبار حوادث یازدهم شهریور ماه ۹۹؛
معمای مرگ مرموز پسر ۸ ساله
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ قتل پدر با خودروی مسروقه/ معمای مرگ مرموز پسر ۸ ساله/ گروگانگیری با خنجر عاشقی!/ پدربزرگم را کشتم، چون تحقیرم میکرد/ دستگیری خفت گیرهای سابقه دار محله نبرد/ کشف داروهای قاچاق در پایتخت/ دستگیری قاتل ساعتی بعد از قتل همسر در شازند/ کلاهبرداری میلیاردی در پوشش سرمایه گذاری طلا
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه یازدهم شهریور ماه سال ۹۹) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
پسر شرور پس از سرقت یک خودرو به خانه رفت و پدرش را با خودروی مسروقه به قتل رساند.
بیشتر بخوانید
معمای مرگ مرموز پسر ۸ ساله
همزمان با مرگ مرموز پسر ۸ ساله و مسمومیت برادر ۶ سالهاش در خانه شان، بازپرس جنایی تهران تحقیقات خود را برای رمز گشایی از این ماجرای پیچیده آغاز کرد.
بیشتر بخوانید
گروگانگیری با خنجر عاشقی!
شرور سابقه داری که مدعی بود عاشق دختر دایی ۱۷ ساله اش شده است، در اقدامی جنون آمیز دست به گروگان گیری هولناکی زد که محلهای را با خنجر عاشقی به هم ریخت!
بیشتر بخوانید
پدربزرگم را کشتم، چون تحقیرم میکرد
پسر جوان که به خاطر تحقیر و توهینهای پدربزرگش او را به قتل رسانده بود، با درخواست قصاص از سوی اولیای دم بزودی در شعبه ۴ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه خواهد شد.
بیشتر بخوانید
دستگیری خفت گیرهای سابقه دار محله نبرد
رئیس کلانتری ۱۳۲ نبرد از دستگیری ۲ سارق حرفهای با سابقه ۶ فقره زورگیری در شرق تهران خبر داد.
بیشتر بخوانید
کشف داروهای قاچاق در پایتخت
رییس پلیس امنیت اقتصادی از کشف ۸۲۳ قلم انواع داروهای قاچاق و دستگیری یک متهم خبر داد.
بیشتر بخوانید
دستگیری قاتل ساعتی بعد از قتل همسر در شازند
در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان شازند، مردی که در یک مشاجره خانوادگی، همسرش را به قتل رسانیده بود، ساعتی بعد از وقوع قتل دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری میلیاردی در پوشش سرمایه گذاری طلا
اعضای باندی که در ازای سرمایه گذاری طلا و پرداخت سود کلا ن از شهروندان بیش از یک هزار میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند توسط کارآگاهان پلیس آگاهی استان دستگیر شدند.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری با فروش ارز دیجیتال
متأسفانه مجرمان سایبری با تبلیغات اغواکننده و اینکه انتقال ارزهای دیجیتال به خارج از مرزهای هر کشوری به راحتی صورت گرفته و بهترین راه برای سرمایهگذاری در کشورهای دیگر است شهروندان را فریب داده و از آنها کلاهبرداری میکنند. نوسان بسیار زیاد و مشکلات قانونی، امنیت سرمایهگذار، دستکاری در خرید و فروش و همچنین افزایش کلاهبرداری اینترنتی و به خصوص احتمال لو رفتن رمز کیف پول ازجمله خطرات ارزهای دیجیتال است. هدایت شهروندان به درگاههای فیشینگ بانکی برای خرید ارز دیجیتال یکی از شگردهای مجرمانه سایبری برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان است.
مجرمان سایبری از بیاطلاعی افراد بهره برده و با اخذ وجه از متقاضیان، به آنها وعده ایجاد حساب ارزهای دیجیتال را میدهند؛ درحالیکه ارزهای دیجیتال بانک نیست که نیاز به افتتاح حساب داشته باشد. خرید و فروش ارز دیجیتال و سرمایهگذاری در حوزه ارزهای دیجیتال از شگردهای مجرمان سایبری است که با این شگرد و تبلیغات فراوان در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی حجم گستردهای پول را به صورت مستقیم یا با سرقت اطلاعات کارت بانکی شهروندان به سرقت بردهاند. در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.