ته چین؛

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
تعداد بازدید : 17739
کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
|
۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
|
22291 بازدید
بازدید 22291
زنجبیل که در برخی متون قدیمی شنگویر نیز معرفی شده، یک گیاه خوراکی، ادویه یا گیاه دارویی است که از شاخه کورکومین است. حلوای زنجیلی یکی از انواع حلواهای خوش طعم است. طرز تهیه این حلوا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟