ته چین؛

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
تعداد بازدید : 17736
کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
|
۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
|
22219 بازدید
بازدید 22219
زنجبیل که در برخی متون قدیمی شنگویر نیز معرفی شده، یک گیاه خوراکی، ادویه یا گیاه دارویی است که از شاخه کورکومین است. حلوای زنجیلی یکی از انواع حلواهای خوش طعم است. طرز تهیه این حلوا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟