به گزارش تابناک به نقل از بیزینس لاین، ید جلوی انتشار ویروس کرونا در بدن را میگیرد و از جمله موادی است که مصرف آن برای حفظ سلامت در ایام شیوع ویروس کرونا بسیار مفید است.
محققان برای کسب اطمینان در این زمینه آزمایشهایی را بر روی سه گروه از افراد با میزان مصرف ید متفاوت انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که ویروس کرونا در بدن افرادی که میزان ید بیشتری مصرف میکنند در ظرف ۱۵ ثانیه غیرفعال میشود.
آزمایشهایی در این زمینه بر روی الکل اتانول نیز انجام شده، اما نتایج حاصل از مصرف این ماده برای مقابله با ویروس کرونا امیدوارکننده نبوده است. کارآیی ید برای مقابله با ویروسهای خطرناک دیگری از جمله سارس و مرس قبلاً ثابت شده بود.
ید در برخی انواع ماهی مانند ماهی کاد، ماست، میوه موز، شیر، پنیر چدار، تخم مرغ پخته، شاه میگو، سیب زمینی پخته، گوشت سینه پختهشده بوقلمون و آلوی خشک وجود دارد.