ته‌چین؛

طرز تهیه بادمجان شکم پر

کد خبر: ۱۰۰۶۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 07 October 2020
تعداد بازدید : 24823
کد خبر: ۱۰۰۶۵۷۹
|
۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 07 October 2020
|
35067 بازدید
بازدید 35067
بادمجان شکم‌پر یکی از خوشمزه‌ترین و‌ پرطرفدارترین غذاهای بین المللی است. بادمجان شکم‌پر، اولین بار توسط ژاپنی‌ها ابداع شده و در حال حاضر بیش از 50 نوع روش مختلف برای پخت اون وجود دارد. ریشه این تفاوت‌ها به نحوه پر کردن بادمجان بازمی‌گردد. در بسیاری از دستورها وقتی بادمجان را خالی می‌کنن، از همین تکه‌های جدا شده، خوراک اصلی رو تهیه می‌کنند و بعد درون بادمجان کباب شده قرار می‌دهند. در بقیه روش‌ها، از موادی غیر از بادمجان برای تهیه خوراک درون بادمجان استفاده می‌شود. اکنون طرز تهیه بادمجان شکم پر به یکی از مرسوم‌ترین روش‌ها در ایران را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری