ته چین؛

طرز تهیه کشک کدو

کد خبر: ۱۰۰۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 21 October 2020
تعداد بازدید : 7128
کد خبر: ۱۰۰۹۵۶۳
|
۳۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 21 October 2020
|
12769 بازدید
بازدید 12769
کشک کدو یکی از غذاهای محلی است که در ایران به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود و کشک کدو کرمانی، کشک کدو شیرازی یا کشک کدو شیرازی با جزئیات شبیه به هم تهیه می‌شود. دستور پخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟