ته چین؛

طرز تهیه پسته پلو

کد خبر: ۱۰۰۹۷۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 24 October 2020
تعداد بازدید : 4760
کد خبر: ۱۰۰۹۷۹۵
|
۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 24 October 2020
|
11586 بازدید
|
۲
بازدید 11586
۲
پسته پلو در اصل یک غذای پاییزی است چون طعم و مزه پسته تازه در غذا چیز دیگری است اما با خلال پسته نیز می‌توان این غذا را تهیه کرد. دستور پخت این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
از شما بعيد بود. يك نگاه به جيب مردم بندازيد بعد دستور آشپزي با پسته بزاريد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
پسته گرونه. طرز تهیه هوا پلو را آموزش بدید لطفا.