ته چین؛

تکنیک طعم سازی برای خیارشور

کد خبر: ۱۰۱۰۲۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 27 October 2020
تعداد بازدید : 38187
کد خبر: ۱۰۱۰۲۳۴
|
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 27 October 2020
|
65635 بازدید
بازدید 65635
خیارشور یک خوراکی از نوع شور است. برای تهیه خیار شور، خیار قلمی را در یک بازه زمانی مشخص در آب شور و سرکه یا محلول‌های مشابه مانند اسید لاکتیک قرار می‌دهند. پیش از این طرز تهیه خیارشور را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون به شکل جداگانه تکنیک طعم سازی برای خیارشورهای آماده و به خصوص خیارشورهای خارجی را با طعم مطلوب رایج در ایران با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟