شومینه برقی یکی از جدیدترین مدل های شومینه می باشد که فاقد آلایندگی سوختی است.
این شومینه ها یکی از مدرنترین سیستم های گرمایشی می باشند که به عنوان ایده ای برای طراحی دکوراسیون شیک و زیبا برای گرمایش منازل کارایی دارند. شعله شومینه های برقی با استفاده از لامپ ال ای دی (LED) یا شمعی که به همراه یک کاغذ متحرک که به صورت افقی در داخل شومینه در حرکت است، ایجاد می شود و حرارت تولید شده از هیتر توسط سیستم فن هوادهی برای گرمایش مورد نیاز تامین می شود.
شومینه برقی به یک هیتر برقی مجهز می باشد که با استفاده از سیستم کانوکشن، کل فضای اتاق را به صورت یکنواخت گرم نگه می دارند. در شرایط استاندارد شومینه های برقی می توانند گرمایش فضاهایی با مساحت حداکثر تا 100 متر مربع را تامین کنند. برخی از شومینه های برقی مجهز به به RGB LED می باشند که انتخاب رنگ شعله را امکان پذیر می کنند.
شومینه های برقی نسبت به شومینه های سنتی کارایی و استفاده آسان تری دارند و علاوه بر راندمان بالاتر دارای هزینه کمتر و امنیت بیشتری هستند.
شومینه های برقی در دو نوع سیلیکونی و هیزمی تولید می شوند و دارای دو نوع گرمایشی با گرمایش از روبرو و گرمایش از پایین با ابعاد متفاوت می باشند.
رنگ نور ال ای دی های داخل نمایشگر شومینه ها به صورت تک رنگ یا به صورت دو رنگ مجزا موجود و قابل سفارش می باشند. دو رنگ آبی و نارنجی بهترین رنگ شعله می باشد که دارای جلوه بسیار زیبایی است. رنگ کادر حاشیه نمایشگر شومینه ها در رنگهای سفید، مشکی، طلایی و استیل قابل سفارش است.
شومینه های برقی از طریق Remote Control، قابل کنترل از راه دور هستند. همچنین این شومینه ها دارای قابلیت کنترل از طریق تبلت و گوشی های هوشمند می باشند.
شومینه های برقی با بدنه چدنی یکی از انواع با دوام و گران قیمت شومینه های برقی هستند.
شومینه های برقی به صورت یک شومینه کلاسیک بر روی زمین همراه با ترکیب فریم چوبی و یا سنگی با رنگ دلخواه قابل اجرا هستند. شومینه های برقی همانند شومینه های گازی و هیزمی بر روی دیوار داخلی در ارتفاع دلخواه نصب می شوند.
شومینه های برقی به صورت یک شومینه قابل حمل و پرتابل، استفاده می شود و به راحتی از اتاقی به اتاقی دیگر قابلیت جا به جایی را دارند و برای خانه، آپارتمان ها و محل کار انتخابی مناسب می باشند.
با توجه به اینکه شومینه های برقی با برق کار می کنند باید به مقدار مصرف برق آنها توجه داشت. اگر گرمایش شومینه های برقی را در حالت کم قرار دهید، مصرف برق آنها حدود 700 تا 800 وات در ساعت خواهد بود اما اگر آنها را در بیشترین حالت گرمایش قرار دهید، مصرف برق آنها تا 1500 وات در ساعت افزایش خواهد یافت. البته این نکته قابل ذکر است بعد از گرم شدن محیط، دیگر نیازی به قرار دادن شومینه روی درجه زیاد نخواهد بود و معمولاً قرار دادن شومینه در حالت کم برای گرم نگه داشتن فضا کافی است.
انتهای رپرتاژ آگهی/
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.