آلایندگی جهانی ناشی از مصرف سوخت به اوج رسید

بنا بر تحقیقات جدید، با کاهش تقاضا برای نیرو در سال ۲۰۲۰ به دلیل محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، آلایندگی جهانی ناشی از مصرف سوخت احتمالا در سال میلادی گذشته به اوج خود رسیده است.
کد خبر: ۱۰۱۱۶۳۶
|
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹ 28 October 2020
|
6496 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تحقیقات بلومبرگ انرژی فاینانس نشان داد که آلایندگیهای بخش انرژی امسال در نتیجه شیوع پاندمی ویروس کرونا حدود ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است. حتی اگر آلایندگیها با بهبود اقتصادی دوباره رشد کنند، دیگر هرگز به سطح سال ۲۰۱۹ بازنخواهند گشت.

از سال ۲۰۲۷ به بعد انتشار آلایندگی با نرخ ۰.۷ درصد در سال تا سال ۲۰۵۰ کاهش پیدا می کند. این کاهش نتیجه توسعه بکارگیری انرژی بادی و خورشیدی و استفاده از خودروهای برقی و بهینگی مصرف انرژی در صنایع مختلف خواهد بود.

پیش بینی می شود نیروی زغال سوز در سال ۲۰۲۷ در چین و در سال ۲۰۳۰ در هند به پیک (اوج) برسد و مجموع تقاضا برای نفت در سال ۲۰۳۵ به پیک رسیده و سپس سالانه ۰.۷ درصد کاهش پیدا کرده و تا سال ۲۰۵۰ به سطح سال ۲۰۱۸ بازگردد.

اما گاز تنها سوخت فسیلی خواهد بود که با نرخ سالانه ۰.۵ درصد تا سال ۲۰۵۰ رشد خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، با وجود پیشرفت در گذار انرژی و کاهش تقاضا برای انرژی که ناشی از شیوع کووید ۱۹ بوده است، بلومبرگ انرژی فاینانس انتظار دارد آلایندگیهای بخش انرژی، دمای جهان را تا سال ۲۱۰۰ به میزان ۳.۳ درجه سلسیوس افزایش دهد که بالاتر از سقف دو درجه سلسیوس مورد توافق جهانی خواهد بود.

ماتیاس کیمل، تحلیلگر ارشد بلومبرگ انرژی فاینانس و یکی از نویسندگان این گزارش نوشت: برای این که افزایش گرمایش جهانی پایین دو درجه سلسیوس بماند، باید میزان آلایندگی از هم اکنون شش درصد در سال کاهش پیدا کند و برای محدود شدن گرمایش به ۱.۵ درجه سلسیوس، آلایندگی باید سالانه ۱۰ درصد کاهش داشته باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟