ته چین؛

طرز تهیه آش بلغور

کد خبر: ۱۰۱۲۲۷۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 07 November 2020
تعداد بازدید : 12230
کد خبر: ۱۰۱۲۲۷۶
|
۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 07 November 2020
|
20271 بازدید
بازدید 20271
آش بلغور که به آش ارمنی نیز مشهور است، یکی از آش‌های خوش طعم است که با بلغور گندم تهیه می‌شود. بُلغور یا پرک به خود غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند، همچنین آش و خوراکی است که از گندم یا جوی نیم‌کوب تهیه می‌شود. برای تهیه بلغور گندم پخته را پس از خشک شدن با آسیاب خرد می‌کنند، نه به نرمی آرد بلکه به درشتی لپه ماش و کوچکتر و بزرگتر. دستور پخت این آش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری