ته چین؛

طرز تهیه خورش شیرین قاتق

کد خبر: ۱۰۱۳۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 November 2020
تعداد بازدید : 8526
کد خبر: ۱۰۱۳۵۲۹
|
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 November 2020
|
16327 بازدید
بازدید 16327
خورش شیرین قاتق یا شیرین خورشت گیلان و یا خورشت آلو قیسی گیلان یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است. دستور پخت این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟