ته چین؛

طرز تهیه آش ترخینه

کد خبر: ۱۰۱۵۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 28 November 2020
تعداد بازدید : 17870
کد خبر: ۱۰۱۵۶۰۸
|
۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 28 November 2020
|
29217 بازدید
بازدید 29217
ترخینه، غذایی است آبکی که از دوغ یا شیر تخمیر شده به دست می‌آید و در استان‌ های کرمانشاه، لرستان، کردستان، ایلام، همدان و آذربایجان غربی مورد استفاده قرار می‌گیرد. آش ترخینه، متکی بر ترخینه تهیه می‌شود. طرز تهیه آش ترخینه را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.