ته چین؛

طرز تهیه خورش قیمه بامیه

کد خبر: ۱۰۱۵۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 02 December 2020
تعداد بازدید : 18978
کد خبر: ۱۰۱۵۶۵۱
|
۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 02 December 2020
|
33072 بازدید
بازدید 33072
خورش قیمه بامیه یکی از خورش‌های خوش طعم منتسب به مناطق جنوبی ایران است که طرفداران خاص خود را دارد. دستور پخت این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟