ته چین؛

طرز تهیه خورش قیمه بامیه

کد خبر: ۱۰۱۵۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 02 December 2020
تعداد بازدید : 18977
کد خبر: ۱۰۱۵۶۵۱
|
۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 02 December 2020
|
33019 بازدید
بازدید 33019
خورش قیمه بامیه یکی از خورش‌های خوش طعم منتسب به مناطق جنوبی ایران است که طرفداران خاص خود را دارد. دستور پخت این خورش را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط