«چنجه» یکی از یکی از محبوبترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است و بعدها در آسیای صغیر و در حال حاضر در سراسر جهان یافت میشود. گوشت سنتی مورد استفاده برای چِنجِه گوشت بره است. مواد لازم برای این نوع کباب شامل گوشت بره (از قسمت فیله گوشت گوسفند یا گوساله)، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل میشود. گوشت در ترکیب مواد مذکور به اصطلاح خوابانده شده و معمولاً به مدت یک شب در یخچال نگهداری میشود تا گوشت ترد گردد. پیش از این طرز تهیه کباب چنجه را با شیوههای مرسوم در تابناک فرار گرفتهاید و اکنون وقت آموزش دستور پخت کباب چنجه اصیل و روستایی است.