ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال بادام

کد خبر: ۱۰۱۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 12 December 2020
تعداد بازدید : 15853
کد خبر: ۱۰۱۷۸۴۹
|
۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 12 December 2020
|
23269 بازدید
|
۱
بازدید 23269
۱
خورش خلال بادام یکی از غذاهای کرمانشاهی بسیار خوش طعم است. دستورپخت این خورش مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
خیلی دلت خوشه تابی
قیمت بادام و مغر بادام را می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟