به گزارش تابناک ورزشی، پس از گذشت یک ماه از حضور جعفر سمیعی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در نهایت این مدیر حکم به برکناری معاون اقتصادی باشگاه داد. رضا یلوه که در دوره مدیریت محمد حسن انصاری‌فرد با ابهام‌های فراوان به عنوان معاون اقتصادی باشگاه منصوب شده بود، در ١۴ ماه و ١۵ روزی که به عنوان معاون اقتصادی باشگاه فعالیت می‌کرد، رفتارهایی از خود به نمایش گذاشت که باعث انتقادات فراوانی شد.

او همان کسی است که فاکتور کت و شلوار های لاکچری مدیرعامل را حساب کرد و صورتحساب را با امضای مدیرعامل برای پرداخت توسط ذیحساب مالی ارایه داد. اما نقش او بسیار وسیع تر از خریدن چند دست کت و شلوار برای مدیر و دریافت پولش از حساب باشگاه بود. 

عملکرد او را در باشگاه پرسپولیس توسط رسانه ها زیر ذره بین دقیق رفته است و حالا ابهام و مطالبه جامعه رسیدگی به پرونده چنین مدیرانی است که مشکل اصلی ورزش و فوتبال ایران هستند. با هم مروری کنیم بر زوایای حضور یلوه در پرسپولیس آن هم در قواره معاون!

معاون بی حقوق!

درباره رضا یلوه و نحوه انتخابش به عنوان معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس ابهامات زیادی مطرح است که مدیرعامل وقت (محمد حسن انصاری‌فرد) باید به این ابهامات پاسخ دهد اما نکته عجیب ماجرا بحث حقوق و دستمزد او در باشگاه پرسپولیس بود. بر اساس اطلاعاتی که منابع آگاه در باشگاه پرسپولیس در اختیار ایسنا قرار دادند، رضا یلوه در طول فعالیتش در باشگاه پرسپولیس هیچگونه حقوق و پاداشی دریافت نمی‌کرد و از طرفی در یکی دو مقطع، از جیب شخصی خود به باشگاه کمک مالی کرده است. حال سوال اینجاست که فردی مثل یلوه، برای رضای خدا، نزدیک به ١۵ ماه بدون حقوق در باشگاه پرسپولیس فعالیت کرده یا منافع او از جای دیگری تامین می‌شد؟

یلوه و کارگزار

با روی کار آمدن انصاری‌فرد و یلوه، خیلی زود شرکتی به باشگاه پرسپولیس معرفی شد تا به عنوان کارگزار با باشگاه همکاری کند اما نکته عجیب ماجرا اینجا بود، بر اساس اظهارات مهرداد هاشمی (که در گفت‌وگو با ایسنا، ١۵ مرداد ٩٩ منتشر شد) مذاکرات با این شرکت از طریق معاون اقتصادی و مدیرعامل انجام شد و اعضای هیأت ‌مدیره از روند مذاکرات خارج شدند و در ادامه قراردادی برای امضا به هیأت‌مدیره ارائه شد. همین کارگزار هم طی ٩ ماه اول قرارداد - که پرسپولیس در کوران مسابقات لیگ نوزدهم بود - فقط ٢ میلیارد و ٧٠٠ میلیون به پرسپولیس پرداخت کرد که همین امر موجب شد، مبالغ بعدی که بعد از امضای الحاقیه پرداخت شد، در واقع از درآمدهای فصل بیستم پرداخت و برای فصل نوزدهم هزینه شود که این امر حالا مشکلات مالی فراوانی برای پرسپولیس ایجاد کرده است.

پرونده سنگین معاون برکنارشده پرسپولیس درانتظار رسیدگی نهاد نظارتی

قدرتمندتر از اعضای هیأت‌مدیره

درباره رضا یلوه و ارتباطش با کارگزار حرف و حدیث‌های زیادی مطرح بود که نیازمند بررسی نهادهای نظارتی است اما نکته عجیب عملکرد او در باشگاه پرسپولیس این بود که آقای معاون اقتصادی در اتخاذ تصمیم‌های کلان و خرد، قدرتی فراتر از اعضای هیأت‌مدیره باشگاه داشت. مهرداد هاشمی، عضو سابق هیأت‌مدیره پرسپولیس گفته بود: "کسی که معاون اقتصادی باشگاه است در آوردن شرکت‌ها برای مذاکره و انعقاد قرارداد و انجام مذاکره یکی از نقش های اصلی را ایفا می کند اما این نقش‌ وقتی چندگانه بشود و گاهی قدرتمندتر از نقش یک عضو هیات مدیره باشد دیگر جالب نیست."

مصاحبه‌های عوام‌فریبانه

در دوره مدیریت مهدی رسول‌پناه، رضا یلوه از ضعف مدیریت باشگاه استفاده کرده بود و سعی داشت با مصاحبه‌های فراوان درباره مباحث مختلف باشگاه خود را در رسانه‌ها مطرح کند. البته او فقط به این کار بسنده نکرد و در فضای مجازی هم فعالیت چشمگیری داشت تا از طریق نام پرسپولیس، دنبال‌کننده‌های فراوانی برای خود جذب کند. یلوه در اظهاراتش بیش از اینکه در حوزه کاری خود صحبت کند، درباره روند نقل‌وانتقالات و دلایل جدایی برخی بازیکنان هم اظهار نظر می‌کرد که در جای خود بحث برانگیز بود اما مهمترین بخش صحبت‌های او، به وعده‌های پرداخت مطالبات برانکو ایوانکوویچ و بازیکنان برمی‌گشت. وعده‌های یلوه هیچگاه عملی نمی‌شد و همین امر هم موجب ناراحتی بازیکنان و کادر فنی شده بود که در نهایت علیه او مطلبی منتشر کردند. البته یلوه در یکی دیگر از هنرنمایی‌های خود، ریز هزینه‌های باشگاه پرسپولیس را در صفحه شخصی‌اش منتشر کرد که باعث توبیخ او توسط باشگاه شد.

با همه این اوصاف، رضا یلوه بالاخره از سوی مدیرعامل جدید باشگاه برکنار شد تا اینگونه پرونده او و پرسپولیس هم بسته شود اما در این میان نهادهای نظارتی نباید بررسی عملکرد او بهامات ارتباطش با کارگزار را برای همیشه فراموش کنند.

منبع:ایسنا