ته چین؛

دستور پخت دمی باقلا

کد خبر: ۱۰۱۹۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 December 2020
تعداد بازدید : 8049
کد خبر: ۱۰۱۹۴۳۷
|
۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 December 2020
|
16000 بازدید
بازدید 16000
دمی باقالا نوعی دمپختک است که در استان گیلان به طور خاص تهیه می‌شود. دستور پخت این غذای خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.