ته چین؛

طرز تهیه بادمجان پلو

کد خبر: ۱۰۲۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 December 2020
تعداد بازدید : 36839
کد خبر: ۱۰۲۰۹۶۷
|
۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 December 2020
|
56903 بازدید
بازدید 56903
«بادمجان پلو» یکی از غذاهای خاص است که همانگونه که از نامش پیداست، مواد اصلی‌اش برنج و بادمجان است. دستور پخت این غذای خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری