ته چین؛

دستور پخت کدوپلو

کد خبر: ۱۰۲۰۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 23 December 2020
تعداد بازدید : 2871
کد خبر: ۱۰۲۰۹۸۷
|
۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 23 December 2020
|
9806 بازدید
بازدید 9806
کدوپلو یکی از غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان است که البته در مازنداران نیز با شیوه‌های متفاوت تهیه می‌شود. این غذا برای علاقمندان به کدو، جزو غذاهای محبوب محسوب می‌شود. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری