ته چین؛

دستور پخت کدوپلو

کد خبر: ۱۰۲۰۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 23 December 2020
تعداد بازدید : 2871
کد خبر: ۱۰۲۰۹۸۷
|
۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 23 December 2020
|
9868 بازدید
بازدید 9868
کدوپلو یکی از غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان است که البته در مازنداران نیز با شیوه‌های متفاوت تهیه می‌شود. این غذا برای علاقمندان به کدو، جزو غذاهای محبوب محسوب می‌شود. طرز تهیه این غذا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟