مصونیت فوری در برابر کرونا با روش دانشمندان انگلیسی

از ابتدای همه‌گیری، انگلیس با بیماری کووید-۱۹ دست‌وپنجه نرم می‌کند و درحالی‌که این کشور برای جلوگیری از شیوع بیماری، واکسیناسیون را آغاز کرده است اما دانشمندان یک ویروس جهش‌یافته را شناسایی کرده‌اند که ۷۰ درصد بیشتر از نسخه اصلی قابل‌انتقال است. این موارد موجب شده تا دانشمندان انگلیسی در جستجوی روش‌هایی برای تسریع درمان بیماران باشند.
کد خبر: ۱۰۲۳۸۳۵
|
۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸ 26 December 2020
|
19408 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا به نقل از نیوز، دانشمندان انگلیسی در حال بررسی یک درمان جدید با آنتی‌بادی هستند که می‌تواند پس از قرار گرفتن در معرض ویروس جدید کرونا «مصونیت فوری» در افراد ایجاد کند.

بر اساس این گزارش، زمانی که دیگر فرصت واکسینه شدن وجود ندارد، این دارو می‌تواند حفاظت طولانی‌مدت در افراد ایجاد کند و به‌طور بالقوه جان آنان را نجات دهد. همچنین می‌تواند به‌عنوان یک درمان اضطراری برای کاهش انتشار ویروس مورداستفاده قرار گیرد.

محقق این تحقیق، دکتر کاترین هولی هان، ویروس‌شناس بیمارستان کالج دانشگاه لندن (UCLH) اظهار کرد: ما می‌دانیم که این ترکیب آنتی‌بادی می‌تواند ویروس را خنثی کند، بنابراین امیدواریم که انجام این روش درمانی از طریق تزریق بتواند منجر به مصونیت فوری در برابر پیشرفت کووید-۱۹ در افرادی شود که در معرض ویروس قرارگرفته‌اند.

درحال حاضر، حداقل ۱۰ نفر کوکتل آنتی‌بادی جدیدی موسوم به AZD۷۴۴۲ دریافت کردند، البته شرکت‌کنندگان در این آزمایش دو دوز متوالی دارو دریافت می‌کنند. محققان امیدوارند که این روش درمانی بتواند از ۶ ماه تا یک سال در برابر کووید-۱۹ محافظت ایجاد کند.

همچنین، دانشمندان آزمایش بالینی دوم را به نام Provent برای بررسی استفاده از ترکیب آنتی‌بادی برای بیماران مبتلابه سیستم ایمنی آسیب‌دیده یا افرادی که در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به عفونت هستند، مانند افراد مسن را آغاز کرده‌اند. گروه‌های کلیدی این آزمایش شامل کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، ساکنان مراکز مراقبت و دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها هستند.

این دارو توسط UCLH و شرکت دارویی آسترازنکا (AstraZeneca) ایجادشده است. شرکت دارویی آسترازنکا واکسن اختصاصی خود را با همکاری دانشگاه آکسفورد تولید کرده است و آژانس تنظیم‌کننده داروها و محصولات بهداشتی اعلام کرده است، این واکسن هفته آینده برای استفاده در انگلیس تصویب می‌شود.

هولی هان گفت: «مزیت دارو جدید این است که آنتی‌بادی فوری به افراد می‌دهد و ما می‌توانیم به شرکت‌کنندگان در آزمایش که در معرض ویروس قرارگرفته بودند، اعلام کنیم که شما واکسینه شدید اما به آنان نمی‌گوییم که این دارو از آنان در برابر کووید-۱۹ محافظت می‌کند چون آنان به بیماری مبتلا شدند.»

وی افزود: واکسن‌های فایزر و آکسفورد حدود یک ماه بعد از تزریق ایمنی کامل ایجاد نمی‌کنند.

پل هانتر، متخصص بیماری‌های عفونی و استاد پزشکی در دانشگاه آنگلیای شرقی (East Anglia) گفت که این درمان جدید می‌تواند جان هزاران انسان را نجات دهد.

وی ادامه داد: اگر با شیوع کرونا در محیط‌هایی مانند خانه‌های مراقبت روبرو هستید یا بیمارانی دارید که بخصوص افراد مسن در معرض خطر کووید شدید هستند، این دارو می‌تواند جان بسیاری از آنان را نجات دهد. آزمایش‌های مرحله سوم این روش می‌تواند نقش مهمی در زنده نگه‌داشتن افرادی داشته باشد که در غیر دریافت چنین دارویی از بین می‌روند. بنابراین روشی درمانی و محافظتی موثر است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
یادتون رفت بگید انگلیس خبیث
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
این اخبار را باید پزشکان بخووند و سریع یاد بگیرند با این روش ها
ما مردم عادی چه کاری از دستمون بر میاد. من وقتی میرم پزشک اون باید این مسایل را بدونه...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
دیدن نمیتونن به مردم واکسن بزنن دروغ جدید راه انداختن که هر طور شده تو قالب دارو تزریق کنن به مردم بدبخت
هر کثافت کاری در این دنیا پشت پرده ش انگلیسه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۸
تا دیروز ترامپ رو بخاطر اینکه میگفت کرونای چینی، مسخره میکردن. الان خودشون دارن میگن کرونای انگلیسی
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟