سرمایه‌گذاران سوئدی در راه صنعت حمل‌ونقل ایران

سفیر سوئد در ایران از آمادگی این سفارت جهت دعوت از سرمایه‌گذاران سوئدی به منظور همکاری در صنعت حمل‌ونقل ایران خبر داد و تأکید کرد که این موضوع بستگی به تمایل و موافقت ایران دارد.
کد خبر: ۱۰۲۳۸۸۴
|
۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲ 26 December 2020
|
15319 بازدید
|
۴


به گزارش تابناک و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، ماتیاس لنتز، سفیر سوئد در ایران با بیان اینکه شرکت‌های سوئدی از دیرباز در بخش‌های مختلف حمل‌ونقل ایران حضور جدی داشته‌اند، افزود: ایران بازار مهمی برای شرکت‌های اسکانیا و ولو به شمار می‌رود و این شرکت‌های بزرگ نقش مهمی در نوسازی ناوگان تجاری و حمل‌ونقل مسافری ایران ایفا می‌کنند.

وی گفت: این شرکت‌ها تمایل بسیار زیادی برای ازسرگیری فعالیت‌های خود در ایران دارند؛ اما باید توجه داشت که حضور در پروژه‌های راهسازی یا احداث راه‌آهن به دلیل عظیم بودن این پروژه‌ها نیازمند تشکیل کنسرسیومی از شرکت‌های مختلف است و شرکت‌های سوئدی نیز می‌توانند به‌عنوان بخشی از این کنسرسیوم‌ فعالیت کنند.

لنتز تصریح کرد: در سال‌های گذشته شرکت‌های سوئدی در کنسرسیومی به این منظور حضور داشتند؛ اما به دلیل تأخیر در تصمیم‌گیری قرارداد مذکور لغو شد و آن‌ها مجبور به ترک ایران شدند.

 

سفیر سوئد در ایران تأکید کرد: آنچه سفارت سوئد در این زمینه قادر به انجام آن است تا اندازه زیادی تابع سیاست‌های دولت ایران است. در صورت تمایل ایران به بهینه‌سازی و افزایش ایمنی جاده‌ها، برنامه‌ریزی در راستای تولید و جایگزینی سوخت‌های سبز، سوئد آمادگی و توان لازم برای فعالیت و همکاری در این بخش‌ها را دارا است.

لنتز یادآور شد: به‌عنوان ‌مثال اخیراً سمیناری در زمینه ایمنی جاده‌ای برگزار کردیم که ایران نیز در آن حضور داشت و درصورتی‌که سیاست دولت ایران در این زمینه مبتنی بر همکاری با سوئد و شرکت‌های سوئدی باشد، ما به عنوان سفارت، آماده فراهم کردن زمینه همکاری فی‌مابین هستیم.

وی با بیان اینکه با برگزاری سمینار یا کنفرانس و حضور در آن اقدام خاصی صورت نخواهد گرفت، افزود: اگر این اجلاس‌ها یا سمینارها به صورت واقع‌گرایانه و با توجه به شرایط واقعی تشکیل شود و امکان فعالیت و همکاری میان شرکت‌های سوئدی و ایرانی در آن فراهم شود می‌توان با حضور در این رویدادها زمینه را برای سرمایه‌گذاری و فعالیت مشترک فراهم ساخت.

سفیر سوئد گفت: در مورد تمایل شرکت‌های سوئدی به فعالیت در ایران باید تأکید کرد که این شرکت‌ها به خوبی از زیرساخت‌ها و توانایی‌های صنعتی ایران آگاهی دارند و علاقه زیادی نیز برای فعالیت در این کشور را دارند.

 

لنتز در پاسخ به این سؤال که «با توجه به پیشتازی سوئد در انرژی‌های سبز و پایدار به ویژه در انرژی‌های نو در حوزه حمل‌ونقل، چرا ارتباط چندانی بین دوکشور در این زمینه وجود ندارد؟»، اظهار کرد: همکاری در این زمینه‌ها مستلزم درخواست و تمایل طرف ایرانی است و در صورت ابراز موافقت، تمایل و درخواست ایران، سفارت سوئد از آمادگی کامل برای فراهم کردن حضور هیات‌های تخصصی سوئدی در این حوزه‌ها برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: همان‌طور که گفته شد اقتصاد سوئد یک اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد است و دولت سوئد نمی‌تواند شرکت‌های سوئدی را مجبور به حضور و فعالیت در ایران کند؛ اما با توجه به آشنایی شرکت‌های سوئدی با زیرساخت‌ها و فضای مناسب فعالیت صنعتی در بخش‌های مختلف ایران و علاقه زیاد آن‌ها برای حضور در ایران، در صورت تمایل، سفارت می‌تواند زمینه و شرایط آشنایی، دیدار و همکاری طرفین را فراهم کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
تا عموسام موافق نباشد، هیچ خبری نیست که نیست
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
اتوبوس های ولوو هم توی ایران مونتاژ میشه ولی یه عده سیم کشی های داخل بدنه اتوبوس رو دستکار میکنن تا بتونن باک مخفی کار بذارن و بنزین قاچاق کنن
همین باعث وقوع چندین مورد آتش سوزی اتوبوسها شد

بعد تازه از سوئدی ها شکایت کردیم که چرا اینجوری میشن!!!

سوئدی ها دارن به ما لطف میکنن اما خدا کنه ایندفه از این خطاها نکنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
ما عاشق ولو و اسکانیا هستیم البته با اتوبوس بنز خاطرات بیشتری داریم، به شرط انتقال تکنولوژی ابتدایی غیر موجود در کشور، هر کی دانش و زیرساخت داد دستشم باید بوسید، کالای خالی میشه مصرف خالی و نقطه سر خط
خویی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۶
مگر تحریمها برداشته شده تا حالا کجا بودید
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟