انگلیس ابتلای بیش از ۳۰ هزارنفر به کرونا را تأیید کرد

آمار رسمی انگلیس ابتلای ۳۰ هزار و ۵۰۱ نفر به بیماری کووید -۱۹ را در مدت ۲۴ ساعت گذشته در این کشور تأیید کرد.
کد خبر: ۱۰۲۴۲۴۰
|
۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۷ 28 December 2020
|
5628 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، آمار رسمی دولت انگلیس نشان می‌دهد که ظرف یک شبانه روز گذشته ۳۰،۵۰۱ نفر در این کشور به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شده و ۳۱۶ نفر نیز بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

درگاه رسمی دولت انگلیس برای کرونا اعلام کرد که رقم اعلام شده تنها مربوط به انگلستان و ولز است و اینکه به دلیل تعطیلات کریسمس هنوز اطلاعاتی درباره نرخ مبتلایان و قربانیان این بیماری ویروسی در ایرلند شمالی و اسکاتلند در دست نیست.

گفتنی است که در پی شناسایی گونه جدیدی از ویروس کرونا با ۷۰ درصد قابلیت سرایت سریع‌تر، بسیاری از کشورهای جهان پروازهای خود از مبدأ یا به مقصد انگلیس را به حالت تعلیق درآورده‌اند. با این وجود، ۸ کشور از جمله فرانسه، اسپانیا، سوئد، دانمارک، هلند، بلژیک، استرالیا و ژاپن شیوع این گونه جدید ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی را در کشور خود تأیید کرده‌اند.

کانادا نیز روز یکشنبه از شناسایی دو فرد مبتلا به کرونای انگلیسی خبر داد. ظاهراً کانادایی‌های آلوده به گونه جدید کرونا یک زوج ساکن منطقه «دوره‌ام» در شرق «تورنتو» هستند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟