ته چین؛

دستور پخت قیمه ریزه

کد خبر: ۱۰۲۴۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 06 January 2021
تعداد بازدید : 7091
کد خبر: ۱۰۲۴۹۰۳
|
۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 06 January 2021
|
17426 بازدید
بازدید 17426
قیمه ریزه از غذاهای محلی اصفهان است که از کوفته‌های کوچک گوشت، آرد نخودچی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟