ته چین؛

دستور پخت قیمه ریزه

کد خبر: ۱۰۲۴۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 06 January 2021
تعداد بازدید : 7101
کد خبر: ۱۰۲۴۹۰۳
|
۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 06 January 2021
|
17562 بازدید
بازدید 17562
قیمه ریزه از غذاهای محلی اصفهان است که از کوفته‌های کوچک گوشت، آرد نخودچی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟