ته چین؛

دستور پخت ماهی زغالی

کد خبر: ۱۰۲۷۶۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 19 January 2021
تعداد بازدید : 30860
کد خبر: ۱۰۲۷۶۴۸
|
۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰ 19 January 2021
|
44822 بازدید
بازدید 44822
ماهی زغالی یکی از غذاهایی که با توجه به مرینیت و جزئیات پخت با دستورپخت بسیار متنوعی تهیه می‌شود. یکی از مرسوم‌ترین روش‌های تهیه ماهی زغالی در ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟