ته چین؛

دستور پخت نان برساق

کد خبر: ۱۰۲۷۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴ 24 January 2021
تعداد بازدید : 16918
کد خبر: ۱۰۲۷۷۰۰
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴ 24 January 2021
|
26227 بازدید
بازدید 26227
نان روغنی برساق از نان‌ها و شیرینی‌های محلی استان‌های لرستان، ایلام، کردستان و استان کرمانشاه است. نان روغنی برساق کمی شیرین است. طرز تهیه نان برساق را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط