ته چین

پخت نان محلی به شیوه پیرزن روستایی

کد خبر: ۱۲۸۳۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳ 18 January 2025
تعداد بازدید : 2707
کد خبر: ۱۲۸۳۸۸۴
|
۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳ 18 January 2025
|
4227 بازدید
|
۶
بازدید 4227
۶
شیوه پخت نان محلی را به شیوه یک پیرزن روستایی بر روی تنور چوبی می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
عزیزم کدوم روستا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
نان ها پخت خوبی ندارن و خمیر مانند هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
اين خميره يا چسب چوب؟
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
روستای حسوکندی نزدیک مرز هست
ح.ب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
در کهگیلویه به این نان «شُل شلو» گفته می گویند، با مالیدن کره سفید حیوانی و یا روغن حیوانی بسیار خوشمزه می شه و به عنوان یه وعده غذایی کامل استفاده می شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
نان سالم بدن سالم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟