پیمانه اقتصادی

۷۰ درصد دلار ۴۲۰۰ تومانی نصیب رانتخواران شده است/ سقوط ۱۱ درصدی اقتصاد یک کشور اروپایی به خاطر کرونا/ وزیر نفت: مصرف سوخت را در خودروسازی‌ها دنبال کنید/ هشدار یک میلیاردر به خریداران بیتکوین!

این پیمانه تیتر‌هایی همچون شروع سبز بورس در بازار امروز، افزایش نرخ خرید و فروش دلار در اولین روز هفته، افزایش قیمت دلار در معاملات جهانی، از بازار ارز دیجیتالی چه خبر؟ سومین افزایش تولیدِ بزرگِ اوپک در ماه ژانویه به ایران تعلق دارد و کاهش ۲.۷ درصدی نرخ طلا طی ماه ژانویه را در بر دارد.
کد خبر: ۱۰۳۱۳۰۱
|
۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲ 31 January 2021
|
15279 بازدید
|

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون شروع سبز بورس در بازار امروز، افزایش نرخ خرید و فروش دلار در اولین روز هفته، افزایش قیمت دلار در معاملات جهانی، از بازار ارز دیجیتالی چه خبر؟ سومین افزایش تولیدِ بزرگِ اوپک در ماه ژانویه به ایران تعلق دارد و کاهش ۲.۷ درصدی نرخ طلا طی ماه ژانویه را در بر دارد.

 

شروع سبز بورس در بازار امروز

در حالی که روز گذشته، شاخص کل با ۳۹۴۷۷ واحد همراه شده بود، امروز نیز در دقایق ابتدایی بازار شاهد رشد نماگر هستیم. به گونه‌ای که در حال حاضر، شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۲۰ هزار و ۹۰ واحدی معادل ۱.۶۱ درصد به یک میلیون و ۲۶۷ هزار و ۲۴۲ واحد رسیده است.

افزایش نرخ خرید و فروش دلار در اولین روز هفته

روز گذشته، هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور،  به نرخ ۲۲۹۲۰ تومان از مردم خریداری و در مقابل به نرخ ۲۳۷۲۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته ‌شد که نسبت به پایان هفته قبل، ۵۱۰ تومان گران‌تر شده است. همچنین در این صرافی ها، هر اسکناس یورو به نرخ ۲۷۹۴۰ تومان از مردم خریداری و در مقابل با افزایش ۷۰۰ تومانی نسبت به نرخ پایانی هفته قبل، به قیمت ۲۸۸۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته ‌شد.

افزایش قیمت دلار در معاملات جهانی

ارزش دلار در مقابل بیشتر ارزهای مهم افزایش یافت. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۰۹ درصد افزایش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۰.۵۳۵ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۱۲۲ دلار اعلام شد (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است).

۷۰ درصد دلار ۴۲۰۰ تومانی نصیب رانتخواران شده است

مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی به میزانی که در سال‌های گذشته تخصیص یافته، به دست مصرف‌کننده نهایی نرسیده است، ادامه داد: تنها حدود ۳۰ درصد ارز ترجیحی به دست مردم رسیده و ۷۰ درصد آن نصیب رانتخواران شده است.

از بازار ارز دیجیتالی چه خبر؟

محبوب ترین ارز دیجیتالی جهان عقب نشینی وسیعی از کانال ۳۶ هزار دلاری داشت. به نقل از سی ان بی سی، پس از ثبت دو صعود متوالی ارزش بیتکوین و برخی ارزهای دیگر ریزشی شد. مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۰۰۱ میلیارد دلار برآورد می شود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۲۲ درصد کمتر شده است.

بروزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ۱۳ ظهر به وقت شرقی)/ این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است

۱- بیتکوین

قیمت: ۳۴ هزار و ۳۱۴.۴۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۵ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۱۳۶۹.۱۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۸ درصد افزایش 

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۰۹ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش

۴- ریپل

قیمت: ۰.۳۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴۰.۲۳ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۷.۳ درصد افزایش

۵- پولکادوت

قیمت: ۱۶.۵۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۳۴ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۸ درصد کاهش

۶- کاردانو

قیمت: ۰.۳۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۹۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۲۹ درصد افزایش

۷- چین لینک

قیمت: ۲۳.۳۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۶۴ درصد کاهش

۸- لایت کوین

قیمت: ۱۳۳.۳۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۰۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۳۹ درصد کاهش

۹- بیتکوین کش

قیمت: ۴۱۱.۱۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۲ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۴.۰۸ درصد کاهش

۱۰- استلار

قیمت: ۰.۳۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۶۴ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۵.۳۱ درصد افزایش

سومین افزایش تولیدِ بزرگِ اوپک در ماه ژانویه به ایران تعلق دارد

تولید نفت اوپک برای هفتمین ماه متوالی در ماه ژانویه افزایش یافت؛ این افزایش به دنبال توافق این گروه با هم پیمانانش برای کم کردن از میزان کاهش تولید بی‌سابقه صورت گرفته است، هرچند کاهش غیراختیاری صادرات نیجریه، این افزایش را محدود کرد.

به نوشته این گزارش، ۱۳ عضو اوپک در ماه ژانویه روزانه ۲۵.۷۵ میلیون بشکه در روز نفت تولید کردند که ۱۶۰ هزار بشکه در روز از ماه دسامبر بیشتر است. اوپک پلاس توافق کردند از ابتدای ژانویه نفت بیشتری تولید کنند، اما از ماه فوریه در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد کندی بهبود تقاضا، دوباره محدودیت‌هایی اعمال کردند. آخرین توافق کاهش تولید اوپک پلاس قیمت نفت را به بالای ۵۷ دلار در هر بشکه رساند که بالاترین رقم در ۱۱ ماه گذشته به شمار می‌رود.

یک نماینده اوپک گفت: «این افزایش با توجه به سقف تولید بالاتر در ماه ژانویه طبیعی است.» در ماه ژانویه، بیشترین افزایش تولید به عربستان و عراق تعلق داشته که نشان دهنده سهمیه بیشتر این دو کشور است. عراق در حال حاضر تقریبا به تعهدات کاهش تولید خود عمل می‌کند، چیزی که در گذشته در انجام آن با مشکل روبه رو بود. از آنجایی که تقاضا در جهان تاحدی بهبود یافته، اوپک پلاس توافق کردند تا در ماه ژانویه روزانه ۵۰۰ هزار بشکه نفت بیشتر تولید کنند که سهم اوپک حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز است. تولیدکنندگان اوپک در ماه ژانویه ۱۰۳ درصد به توافق پایبند بودند که این رقم در ماه دسامبر برابر با ۹۹ درصد بوده است. صادرات نفت ایران از سه ماهه چهارم ۲۰۲۰ رو به افزایش است؛ هرچند بسیار پایین‌تر از سطح صادرات سال ۲۰۱۸ زمان خروج آمریکا از برجام است.

سقوط ۱۱ درصدی اقتصاد یک کشور اروپایی به خاطر کرونا

اداره آمار ملی اسپانیا اعلام کرد: این کشور به خاطر کرونا شدیدترین سقوط اقتصادی خود در تاریخ معاصر را تجربه کرده است، به گونه‌ای که تولید ناخالص اسپانیا در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۱ درصد سقوط کرده است. این میزان از مجموع سقوط اقتصاد اسپانیا در ۵ سال بحران رکود بزرگ اقتصادی سال ۲۰۰۸ به بعد نیز بیشتر بوده است. کارشناسان می‌گویند: این میزان رشد منفی بدترین سقوط اقتصاد اسپانیا از سال ۱۹۳۶ و جنگ داخلی در این کشور به بعد بوده است.

آمار‌های اندیشکده فونکاس نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۹، حدود ۱۲ درصد تولید ناخالص اسپانیا مربوط به بخش گردشگری و توریسم بود، این سهم در سال ۲۰۲۰ به ۵ درصد کاهش داشته است. میزان مصرف مردم و بخش خصوصی در اسپانیا ۱۲.۴ درصد در سال ۲۰۲۰ پایین آمده است. اعمال سنگین‌ترین برنامه‌های قرنطینه در سطح اتحادیه اروپا توسط دولت اسپانیا بین ماه‌های مارس تا ژوئن باعث شد تا در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ اقتصاد این کشور رشد منفی ۱۷.۹ درصدی را به ثبت برساند. البته اقتصاد اسپانیا در سه ماهه سوم روند بهبود را طی کرد.

دولت اسپانیا انتظار دارد برای سال ۲۰۲۱ رشد ۷.۲ درصدی را به ثبت برساند، اما کارشناسان پیش‌بینی خود برای سال جاری از ۶.۵ درصد به ۶.۳ درصد را کاهش داده‌اند. صندوق بین‌المللی پول هم هشدار داده که روند بهبود اوضاع اقتصادی در اتحادیه اروپا کندتر از دیگر اقتصاد‌های برتر جهان در حال پیشرفت است و پیش‌بینی خود نسبت به رشد اقتصادی اسپانیا برای سال جاری را به ۵.۹ درصد کاهش داده است.

کاهش ۲.۷ درصدی نرخ طلا طی ماه ژانویه

از آنجا که تقویت دلار، از درخشندگی طلا کم کرد، قیمت طلا در معاملات آخرین روز کاری بازار‌های جهانی در بازه محدودی در نوسان بود و کاهش هفتگی و ماهانه نیز ثبت کرد. هر اونس طلا در بازار‌های جهانی با ۴.۴۸ دلار افزایش ۱۸۴۷.۶۵ دلار فروخته شد. ارزش طلا طی هفته گذشته ۵ درصد و طی این ماه ژانویه ۲.۷ درصد کاهش یافت. میشائیل مک کارتی، استراتژیست ارشد بازار‌های سی ام سی گفت: «طلا در حال حاضر همچنان موفقیتی ندارد، زیرا در انتظار یک کاتالیزور مناسب است.»

وی افزود، تصویب محرک مالی آمریکا که پتانسیلی برای افزایش تورم به شمار می‌رود و اقدامات بعدی بانک‌های مرکزی در جهان، برای طلا کلیدی هستند. طلا اغلب در برابر تورم که در اثر محرک‌های مالی گسترده ایجاد می‌شود، به عنوان یک پشتوانه به شمار می‌رود. ارزش دلار در ماه ژانویه، به کمک سود بالاتر اوراق خزانه داری آمریکا و انتظار برای اینکه بسته کمک مالی کرونایی جو بایدن بیش از ۱.۹ تریلیون دلار نخواهد بود، ۰.۹ درصد افزایش یافت. موسسه فلیپ فیوچرز در یادداشتی نوشت: «اکنون دلار به دارایی امن جذاب تبدیل شده است.»

هشدار یک میلیاردر به خریداران بیتکوین!

ری دالیو، میلیاردر مشهور آمریکایی با بیان اینکه حفاظت از مشتریان در برابر ارز‌های بی پشتوانه مساله مهمی است افزود: سرمایه گذاران در ارز‌های دیجیتالی باید این را بدانند که با یک بازار بسیار پرریسک طرف هستند و از دست دادن همه یا بخش بزرگی از سرمایه شان در این بازار‌ها با توجه به نوسانات زیاد چیز خیلی عجیبی نیست.

دالیو در یادداشتی که آن را در صفحه شخصی خود در وبسایت بریج واتر منتشر کرده آورده است: یک سیستم جدید برای نقل و انتقال پول بر بستر بلاک چین توسعه پیدا کرده که برای ۱۰ سال نیز فعال بوده و به محبوبیت بالایی رسیده است. در دنیای سرمایه گذاری چیز‌های کمی به میزان اطمینان طلا وجود دارد و نیاز به یک جایگزین خیلی زیاد است. با این حال ارز‌های دیجیتالی یک شمشیر دولبه هستند و شما با ورود به این بازار یا خیلی ثروتمند خواهید شد یا تقریبا همه پولتان را از دست خواهید داد. هیچ دارایی دیگری به میزان ارز‌های دیجیتالی پرنوسان نیست.

بنیان گذار بزرگ‌ترین صندوق مدیریت دارایی در جهان در ادامه افزوده است: فکر می‌کنم در آینده ارز‌های دیجیتالی بهتری جایگزین ارز‌های فعلی خواهد شد، به ویژه اینکه تعداد بیتکوین‌هایی که می‌تواند استخراج شود هم محدود است. برآورد ما نشان می‌دهد که امکان دارد ۸۰ درصد ارزش فعلی بازار ارز‌های دیجیتالی از بین برود. این نکته را هم باید در نظر گرفت که برخی طرفداران بیتکوین از آن برای اقدامات مجرمانه استفاده می‌کنند و طبیعی است هرچه نظارت و قید و بند‌های آن افزایش یابد، تقاضا برای معامله با آن کمتر شود. دالیو در انتها خواهان ورود جدی‌تر دولت‌ها و نهاد‌های نظارتی به بازار ارز‌های دیجیتالی شده است تا علاوه بر کاهش ریسک سرمایه گذاری، از ظرفیت ارز‌های دیجیتالی در دنیای مالی بیشتر بهره گرفته شود.

وزیر نفت: مصرف سوخت را در خودروسازی‌ها دنبال کنید

زنگنه وزیر نفت درباره مصرف سوخت در کشور هم گفت: بار‌ها گفتم مصرف سوخت را در پالایشگاه‌ها دنبال نکنید، در خودروسازی‌ها دنبال کنید. وی ادامه داد: در برخی موارد مصرف بی‌رویه ربطی به مردم ندارد و به سیاست‌گذاران مربوط می‌شود؛ برای نمونه خودروی بی‌کیفیت چه ارتباطی به مردم دارد؟ مردم ناچارند استفاده کنند، البته خودروسازان در حال تلاش برای کیفی‌سازی هستند. زنگنه با تاکید بر اینکه انرژی کشور را با این رشد مصرف نمی‌توان تأمین کرد گفت: میانگین رشد مصرف انرژی کشور امسال ۱۲ درصد و در تهران ۱۵ درصد بود، این رقم بزرگی است؛ کدام سازمانی می‌تواند آن را تأمین کند؟

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۷
حق بین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
70%؟! خیلی یه... کلاه تون رو بذارید بالا تر.....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
خدا را شکر که ۳۰ درصدش را نخوردند
هنوز !!!؟؟؟
و آیا خوب بود همش را می خوردند، ؟
و طلبکار هم میشدند ؟
شکر گزاری کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
بسلامتی ومیمنت بعداز چندین روز تجمع و واعتراض چندروزیه بورس داره رشد میکنه یابهتربگیم دارند رشدش میدن! حالا ازکارشناسان خبره این بازار خواهش میکنم به من عامی بیسواد توضیح بدهند که چرا بورس دوباره رشد کرده؟
ایا تحریمها برداشته شده؟
ایا درمورد برجام اتفاق تازه ای افتاده؟
ایا تهدیدات وتنش کمتر شده؟
ایا بستریرای ارتقا تولید فراهم شده؟
ایا گره بودجه ۱۴۰۰ بازشده؟
ایا قیمت دلار دوباره وارد کانال ۳۰ هزارتومان شده؟
چه اتفاقی اتاده که بورس دوباره داره روزی ۳-۴ درصد رشد میکنه؟؟؟!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
خودت که جواب دادی
دارن رشدش میدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
شما از چی میشوزی برادر من؟؟؟ ناراحتی ترامپ رای نیاورده؟؟؟ دلارهات رو دستت مونده؟؟؟
همین که افق پیش روی اقتصاد مثبته کافیه.
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
جواب ۱۱۴۷:
حالت خوبه؟؟؟
از کجای متنش فهمیدی طرف میخواسته ترامپ رای بیاورد؟؟؟؟؟؟
حرف نامربوط زدن اسونه.
طرف سوال داره چرا به او توهین میکنی؟
باقلوا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
الان سلاطین بورس و گرگهای وال استریت وطنی شروع می کنند به سیگنال دادن و خط و نقطه کشیدن و عکس کنار بنز و بی ام دبلیو گرفتن. الان مثبته مشکلی ندارین؟ خوب نقطه سر بسر شدید خارج میشید از بورس یا ادامه می دید؟ .....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
رانتخواران مگر به کانادا فرار کرده اند؟ خوب پاسخگویشان کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
دلار ، بیست هزار تومان هم بشه باز دو سال دیگه می نویسید هفتاد در صد از ارز بیست هزار تومانی عاید رانتی ها شده ، باز می نویسید میلیاردها دلار از مملکت خارج شده ، تا حالا اینها شناسایی نشدند ؟ قانونی برای جلوگیری از این مسائل نداریم ؟ قوه قهریه برای مبارزه با اینها نیست ؟ تا این آفت ها ، ریشه ی این ملک و ملت را نخشکانده فکری کنید !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
دلار 4200 مدت زیادی است که وجود دارد چه شده تازه به یاد رانت افتاده اید آیا هدف بهانه ای برای حذف آن و تحمیل قیمت های بالا بر مردم است ایا نمی شود روش تخصیص ان را اصلاح کرد خوب با روشهایی مانند کپن الکترونیکی و شماره ملی و ... از رانت جلوگیری کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
وضعیت نابسامان امروز بورس ناشی از تشویق وترغیب مردم به سرمایه گذاری دربورس از طریق مصاحبه ها و پیشبینی های غلو شده وغیر محتمل و انتشار مقالات در روزنامه های مشخص و تبلیغات شبانه روزی در سایتها وصداوسیما هست که نتیجه اش بزرگ و بزرگترشدن حباب بورس و سپس ترکیدن ان ومتضررشده عده بیشماری از مردم بود
خویی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
چرا جرات ندارید این 70درصد رانت خواران را معرفی بکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
بروید سوال کنید، یک خودرو هیوندای اکسنت ساخت 2021 با مصرف سوخت کم و آلایندگی کم، بین 11 تا 12 هزار دلار در بازار دوبی فروش میره. اگه دو سال از عمرش بگذره، قیمتش به 8 هزار پایین میاد یعنی با دلار 24 تومانی شما حدود 200 میلیون میدی و یک خودروی با کیفیت خوب سوار میشی، خیلی بهتر از 206 و 207 و دنا و سمند و سراتوی وطنی که 700 میلیون قیمتشه و تکنولوژیش مال 8 سال پیشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
ثبات ثبات ثبات در قوانین ارزی و گمرکی و لغو سیستم مجوز دهی برای واردات و صادرات و لغو انحصارهای واردات و صادرات تنها راه تثبیت قیمت ارز و رونق داد به تولید است. اکنون عده ای سالانه صدها و شاید هزاران میلیارد تومان از طریق انحصار واردات و صادرات کالاهای مختلف درامد دارند و برخی از انها اصلا کار صادرات و وارات نمی کنند و فقط مجوز می فروشند. باید صادرات و واردات برای همه ازاد باشد و هر کس که بتواند خودش ارز تامین کند باید بتواند واردات انجام دهد. دولت هم اگر نگران واردات کالای غیر ضرور و مشابه تولید داخل است باید با سیاست تعرفه ای و یا ممنوعیتی مانه واردات شود. رانت خواهی مانع توسعه کشور است اکنون قانون در کشور ما برای منافع افراد تصویب و لغو میشود نه منافع ملت .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
من یک پراید مدل۸۵داشتم صدی ۵/۵الی۶می سوخت شیطون گوام زد گفتم یک ماشین جدید بگیرم اون ماشین را فروختم و اواخر سال ۹۶یک پراید ثبت نامی گرفتم بعد از اینکه تحویل گرفتم غیر از کیفیت بد قطعات ماشین هر کاری کردم مصرفش از صدی۷پایین تر نیامد اونجا بود که فهمیدم روز به روز پیشرفت می کنیم و هر چی مسولین کشور میگن درست هست!!!
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۲
قیمت بیت کوین هم شده مثل قیمت دلار ما.
تا همین چند ماه پیش قیمت 7 هزار دلار این طورا بود بعد رسید 40 هزار دلار و حالا شده 33 هزار دلار.
همه اینا که این روزا دارن تند تند نظر میدن هرفی از اون افزایشه نمیزنن فقط میگن 7000 دلار "سقوط" کرده دیگه تمومه...
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟