عبدی: حداقل ۹۰۰ هزار نفر از اینستاگرام نان می‌خورند

از میان حدود ۲۲ میلیون از این آدرس‌ها که بررسی شده‌اند ۶۳۷۹۱۲ مورد آن‌ها مربوط به فعالیت‌های اقتصادی و شغلی است. اگر فرض کنیم همین نسبت برای کل کاربران اینستاگرام صادق باشد پس حداقل حدود ۲.۸ میلیون کاربر اینستاگرامی به نحوی مرتبط با فعالیت اقتصادی هستند.
کد خبر: ۱۰۳۱۵۳۸
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲ 01 February 2021
|
7186 بازدید
|
۶

/ اکثر آن‌ها افراد کم درآمدهستند
حداقل ۹۰۰ هزار شغل وجود دارد که شاغلانش از اینستاگرام نان می‌خورند/ اکثر آن‌ها افراد کم درآمدهستند

عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:مطالعه‌ای که درباره کاربران (یوزر) فارسی اینستاگرام انجام شده، نشان می‌دهد که حدود ۹۶ میلیون آدرس کاربر وجود دارد که بخش قابل توجهی از آن‌ها کاربران کسب‌وکار هستند.

از میان حدود ۲۲ میلیون از این آدرس‌ها که بررسی شده‌اند ۶۳۷۹۱۲ مورد آن‌ها مربوط به فعالیت‌های اقتصادی و شغلی است. اگر فرض کنیم همین نسبت برای کل کاربران اینستاگرام صادق باشد پس حداقل حدود ۲.۸ میلیون کاربر اینستاگرامی به نحوی مرتبط با فعالیت اقتصادی هستند.

اگر حداکثر هر ۳ کاربر را معادل یک شغل تمام‌وقت بگیریم باید گفت که بیش از ۹۰۰ هزار نفر از این طریق شاغل هستند. هر چند ممکن است در هر کاربری اینستاگرامی بیش از یک نفر شاغل نیز وجود داشته باشد.

اگر مشاغل وابسته و مرتبط با این کاربر‌های اینستاگرامی را نیز در نظر بگیریم، ابعاد اشتغال در این پلتفرم بسیار بزرگ‌تر از آنچه می‌شود که ابتدا به نظر می‌رسد.

هزار مورد از کاربری‌های اینستاگرامی را به سرعت مرور کردم. نکته جالب ماجرا این بود که این‌ها عموما جزو مشاغل مستقل هستند. یعنی اگر امروز نتوانند کار کنند و درآمدی نداشته باشند، نه بیمه دارند و نه از جایی دستمزد می‌گیرند و معیشت آنان وابستگی مستقیم به همین درآمدشان دارد. نوع کار آنان نشان‌دهنده این واقعیت بود. در حقیقت اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی تا حدی وضعیت فقر و بیکاری را تعدیل کرده‌اند.

نکته دیگر توزیع منطقه‌ای آنان است که تقریبا در همه استان‌های کشور و حتی مناطق محروم استفاده از این امکان برای ایجاد اشتغال یا فروش محصولات دیده می‌شود. بخش قابل توجهی از این کاربری‌ها در زمینه محصولات صنایع‌دستی است که ضعیف‌ترین اقشار جامعه از این طریق امرار معاش می‌کنند. قطع یا فیلترینگ اینستاگرام به آنان زیان اصلی را وارد می‌کند. فراموش نشود که این آغاز راه است.

در آینده و با مرور زمان، شیوه‌های بسیار بهتر و پیشرفته‌تری برای بهره‌مندی از این برنامه جهت توسعه کسب وکار ایجاد خواهد شد.

یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های فضای مجازی در زمینه اقتصاد و کسب وکار، سودی است که به مصرف‌کنندگان می‌رساند. این سود از طریق حرکت به سوی بازار کامل با حضور تعداد زیاد عرضه‌کننده و تعداد زیاد تقاضاکننده است که انحصار بازار را می‌شکند و تقارن اطلاعاتی ایجاد می‌کند و همه خریداران از همه فروشندگان و شرایط فروش کالا یا خدمات آگاه می‌شوند و این موجب کاهش هزینه برای مصرف‌کننده خواهد شد. مگر تاکسی‌های اینترنتی چه اثری داشتند؟ جز کاهش قیمت، بهبود خدمات و... این نهایت کج‌سلیقگی است که معیشت میلیون‌ها نفر از این طریق را نادیده بگیریم و به خاطر فلان برنامه یا فیلم یا گفتگو آن را فیلتر کرد و این تعداد شهروند را به فقر و نیستی اقتصادی کشاند.

فراموش نکنیم با فیلترینگ این شبکه‌ها فقط کاربران عادی حذف می‌شوند و افراد و برنامه‌های مورد نظر فیلترکنندگان با فیلترشکن به حضور خود ادامه خواهند داد. بر این سیاست جز بی‌تعهدی نام دیگری نمی‌توان نهاد. متاسفانه آقایانی که طرفدار فیلتر هستند، خودشان کمبود‌ها و کاستی‌هایی دارند و به دلایل گوناگون ضعیف شده‌اند و از عهده انجام وظایف خود برنمی‌آیند، در نتیجه می‌خواهند از طریق فیلترینگ این کمبود‌های خود را پوشش دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
آقای عبدی چرا از وزیر ارتباطات نمی خواهی قیمت اینترنت را پایین تر بیاورد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
آقای عباس عبدی کاری به گرانی و این جور مسایل ندارند ایشان فعال سیاسی هستند، سیاسی.
ناش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
فن آوری های رایانه ای و اینترنت هر روز در حال پیشرفت هستند و با یک فیلترینگ ساده نمی توانید فعالیت افراد را در فضای مجازی متوقف کنید، تلگرام فیلتر شد ولی چی شد؟؟؟ هنوز هم همه دارند و استفاده می کنند.

وقت و بودجه مملکت رو صرف رسیدگی به مسایل مهمتر از جمله بهبود وضعیت اقتصادی و زندگی مردم کنید.
سروش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
آقای عبدی علاه و بر پهنای باند اینترنت دستت درد نکنه در مورد مشکلات بورس هم بنویس. وضعیتش خرابه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
نان میخورند؟ ساختن کلیپ های دلقکی و فروش محصولات بنجل دیگران و هزار ادا و اطوار دیگر هم شد شغل سالم؟ بهتر است با خودمان روراست باشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
خخخخه اول بروید مانند همه کسب و کارها این برنامه مجوز در ایران بگیرد و قانونی شود بعد ادعای نان آور داشته باشید آن هم از این تعداد کذایی
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات