ته چین؛

دستور پخت برنج سیاه

کد خبر: ۱۰۳۱۵۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 11 February 2021
تعداد بازدید : 2999
کد خبر: ۱۰۳۱۵۵۵
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 11 February 2021
|
11002 بازدید
بازدید 11002
برنج سفید، قهوه ای، قرمز و سیاه از جمله ارقام برنج است اما برنج پرمصرف در ایران برنج سفید است. اکنون دستور پخت یکی دیگر از ارقام برنج یعنی برنج سیاه که برنج بسیار خوش طعمی است را به همراه پیاز کاراملی با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟