ته چین؛

دستور پخت کباب اردک به سبک ایرانی

کد خبر: ۱۰۳۱۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 February 2021
تعداد بازدید : 12000
کد خبر: ۱۰۳۱۵۶۶
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 February 2021
|
20022 بازدید
بازدید 20022
اردک جزو پرندگانی است که در ایران پرورش نیز داده می‌شود و گوشت این حیوان طرفداران بسیاری دارد. گوشت اردک با شیوه‌های مختلف در سطح جهان و همچنین در نقاط مختلف ایران به ویژه در مناطق شمالی پخته و سرو می‌شود. اکنون دستور پخت کباب اردک به شیوه مرسوم‌تر در ایران را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟