ته چین؛

دستور پخت کباب اردک به سبک ایرانی

کد خبر: ۱۰۳۱۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 February 2021
تعداد بازدید : 11935
کد خبر: ۱۰۳۱۵۶۶
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 February 2021
|
19458 بازدید
بازدید 19458
اردک جزو پرندگانی است که در ایران پرورش نیز داده می‌شود و گوشت این حیوان طرفداران بسیاری دارد. گوشت اردک با شیوه‌های مختلف در سطح جهان و همچنین در نقاط مختلف ایران به ویژه در مناطق شمالی پخته و سرو می‌شود. اکنون دستور پخت کباب اردک به شیوه مرسوم‌تر در ایران را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟