ته چین؛

دستور پخت ماهیچه سردست

کد خبر: ۱۰۳۲۸۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 18 February 2021
تعداد بازدید : 13758
کد خبر: ۱۰۳۲۸۵۶
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 18 February 2021
|
30069 بازدید
بازدید 30069
ماهیچه سردست یکی از گوشت‌های خوش طعم است که طرفداران خاص خود را دارد و از قضا گوشت سردست به طور خاص در مشهد تهیه می‌شود. دستور پخت ماهیچه سردست را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟