ته چین؛

دستور پخت یاقوت پلو

کد خبر: ۱۰۳۲۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 February 2021
تعداد بازدید : 2426
کد خبر: ۱۰۳۲۹۰۲
|
۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 February 2021
|
8031 بازدید
بازدید 8031
انار پلو یا یاقوت پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که معمولاً با انار تهیه می‌شود اما برخی در تابستان آن را با آلبالو نیز تهیه می‌کنند. دستور پخت این پلو خوش طعم را به همراه مرغ در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری