ته چین؛

دستور پخت یاقوت پلو

کد خبر: ۱۰۳۲۹۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 February 2021
تعداد بازدید : 2428
کد خبر: ۱۰۳۲۹۰۲
|
۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 21 February 2021
|
8145 بازدید
بازدید 8145
انار پلو یا یاقوت پلو یکی از غذاهای سنتی ایران است که معمولاً با انار تهیه می‌شود اما برخی در تابستان آن را با آلبالو نیز تهیه می‌کنند. دستور پخت این پلو خوش طعم را به همراه مرغ در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.