ته چین؛

طرز تهیه آش پرپوله

کد خبر: ۱۰۳۴۰۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۶ 23 February 2021
تعداد بازدید : 2606
کد خبر: ۱۰۳۴۰۶۱
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۶ 23 February 2021
|
12600 بازدید
بازدید 12600
آش پرپوله یا آش عدس یکی از آش های سنتی و محلی استان کردستان و شهر سنندج است که به ویژه در فصول سرد سال طبخ و سرو می شود. دستور پخت این آش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری