ته چین؛

دستورپخت جوجه کباب زعفرانی بزرگ

کد خبر: ۱۰۳۴۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 27 February 2021
تعداد بازدید : 7293
کد خبر: ۱۰۳۴۰۷۶
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 27 February 2021
|
8969 بازدید
|
۳
بازدید 8969
۳
جوجه کباب یکی از کباب‌های بسیار خوش طعم است که با گوشت مرغ تهیه می‌شود و چندین دستور پخت مختلف از آن در تابناک ارائه شده است. اکنون طرز تهیه یک جوجه کباب زعفرانی بسیار بزرگ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
درخت جنگل و طبیعت را چرا برید و نابود کرد؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
بیچاره فقرا با این هزینه گران مرغ چطور جوجه بخورند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
دست را تا آرنج داخل جوجه کرده
کرونای خالص
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟