ته چین؛

طرز تهیه بامیه پلو

کد خبر: ۱۰۳۵۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 01 March 2021
تعداد بازدید : 6295
کد خبر: ۱۰۳۵۹۲۶
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 01 March 2021
|
16389 بازدید
|
۱
بازدید 16389
۱
بامیه پلو غذایی خوش طعم است که طرفداران خورش بامیه آن را بیش از دیگران دوست دارند. دستور پخت این پلوی خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
حالا که گوشت خورشت بامیه را حذف کردی فکری هم برای برنج پلو بامیه اش بکن
فکر کنم نان و بامیه برای ملت ارزون تر در میاد هرچند که بامیه هم کیلویی بیست هزار تومان است