ته چین؛

طرز تهیه مرغ بریانی

کد خبر: ۱۰۳۵۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 03 March 2021
تعداد بازدید : 16601
کد خبر: ۱۰۳۵۹۳۴
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 03 March 2021
|
22943 بازدید
بازدید 22943
مرغ بریانی یکی از غذاهای خوش طعم است که در آن مرغ به صورت کامل و شکم پر به سیخ کشیده می‌شود و کباب یا بریان می‌شود. دستور پخت مرغ بریانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری