ته چین؛

طرز تهیه مرغ بریانی

کد خبر: ۱۰۳۵۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 03 March 2021
تعداد بازدید : 16601
کد خبر: ۱۰۳۵۹۳۴
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 03 March 2021
|
22951 بازدید
بازدید 22951
مرغ بریانی یکی از غذاهای خوش طعم است که در آن مرغ به صورت کامل و شکم پر به سیخ کشیده می‌شود و کباب یا بریان می‌شود. دستور پخت مرغ بریانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟