ته چین؛

طرز تهیه نرگسی پلو

کد خبر: ۱۰۳۷۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 08 March 2021
تعداد بازدید : 19367
کد خبر: ۱۰۳۷۸۰۶
|
۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 08 March 2021
|
41569 بازدید
|
۲
بازدید 41569
۲
نرگسی پلو یکی از غذاهای خوش طعم شیرازی است که طعمی خاصی و طرفداران خود را دارد. دستور پخت این غذای شیرازی را که در شب یلدا نیز پخته می‌شود، در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
عرفانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
اصلا هیچ ربطی به نرگسی شیرازی نداشت. و این همه توضیح اضافی و ملال آور نمی خواست.
لطف هر ویدئویی را در سایت نذارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
خیلی بی خود ووقت گیربود