ته چین؛

دستورپخت رل زعفرانی جوجه کباب و سوسیس

کد خبر: ۱۰۳۷۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 10 March 2021
تعداد بازدید : 5495
کد خبر: ۱۰۳۷۸۲۲
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 10 March 2021
|
9458 بازدید
بازدید 9458
رل زعفرانی نوع جوجه کباب است که در میانه آن مواد دیگری قرار داده می‌شود. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای رل زعفرانی جوجه کباب و سوسیس را آموزش می‌دهد که کباب فوق العاده است.
اشتراک گذاری