ته چین؛

روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب

کد خبر: ۱۰۳۷۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 March 2021
تعداد بازدید : 16146
کد خبر: ۱۰۳۷۸۳۵
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 14 March 2021
|
26522 بازدید
|
۱
بازدید 26522
۱
سیخ زدن یا به سیخ کشیدن گوشت کباب کوبیده یکی از تکنیک‌های مهم است که تسلط بر آن امکان تهیه این کباب را فراهم می‌کند. پیش از این روش سیخ کشیدن کباب کوبیده روی سیخ کوبیده را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب که دشوارتر است را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
اَه اَه با اون دستای تاتو شده آشپز