ته چین؛

طرز تهیه اشکنه عدس

کد خبر: ۱۰۴۰۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 03 April 2021
تعداد بازدید : 28244
کد خبر: ۱۰۴۰۸۸۲
|
۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 03 April 2021
|
43576 بازدید
|
۳
بازدید 43576
۳
اِشْکِنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت شده‌است. اشکنه با دستورپخت‌های متفاوت و ترکیب‌های متفاوتی تهیه می‌شود. اشکنه عدس یکی از انواع اشکنه است که اکنون دستور پخت آن را در تابناک فرامی‌گیرد.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
عدس را هم میخواهید گران کنید؟ ول کن بابا ! برو از روزنامه کیهان گزارش بنویس شاید گرون شد! از کاغذ باطله هم ارزونتره!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
تخمرغ گران شده حالا دستور اشکنه عدس می دهید؟
سوگند حلیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
خیلی غذای خوبی است و بسیار خوشمزه
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟